FAVES FEBRUARY

nedeľa 3. marca 2019

Peknú a pohodovú nedeľu!

Rozhodla som sa, že sa vrátim k najobľúbenejšej sekcii článkov na mojom blogu, a to k favoritom za daný mesiac. Vždy ste mali tieto články rady a boli na ne príjemné ohlasy, tak prečo nie. Favoritov mám každopádne stále viac a viac :-D, len o nich nestíham písať tak ako by som chcela. Tento článok som pre vás ale pripravovala s veľkým odhodlaním, ozaj to "naj" z môjho pohľadu.
Malú kabelku Michael Kors som hľadala už dlhšie a táto ma presne vystihuje! Neskutočná farba, ružovo zlaté odlesky to som jednoducho ja a polovica môjho pastelového šatníka to iba potvrdzuje. Vpredu je mašľa zdobená kamienkami, ktorá z tejto kabelky robí o niečo výraznejší kúsok. Nosím ju ako ku kožuchu, tak aj ku sakám, kľudne aj k bielym botaskám.
Z kozmetiky som si obľúbila najmä paletku očných tieňov Makeup Revolution Dance Floor nabitú broskyňovými odtieňmi a keď sme už pri broskyniach, neodolala som ani Too Faced bronzeru Sweetie Pie, ktorý skôr ako bronzer pripomína lícenku. To, že fantasticky vonia po ovocí asi nemusím dodávať, ak ste fanúšikmi Too Faced ako ja :-) 
 Zara Orchid je od Vianoc môj nový prírastok do zbierky a je to pomerne svieža, kyslejšia a ostrá vôňa,  vhodná na jar/leto. Jej vonná pyramída sa skladá z tónov bergamotu, orchidey a vanilky. Je to ženská, jasná a príjemná vôňa.
 Keď sme boli v januári na dovolenke v Miláne, zašla som do Victoria´s Secret a vzala asi 3 telové spreje a taštičky. Nechala som si toto krásne kozmetické puzdro, do ktorého sa zmestí celá moja makeup výbava a z body mistov u mňa nakoniec vyhral Gold Angel. Je v ňom cítiť najmä kokos a ananás, aspoň môj noštek to tak vyhodnotil. Z drogérie ma najviac nadchli voňavé telové želé Perfume Jelly od Balea, v balení nájdete celkom tri vône- sviežu Velvet Green, orientálnu Oriental Night a kvetinková Sense of Magic. Za cenu okolo 4 eur dostanete darčekové balenie, mini sklenené nádobky naplnené voňavým želé a to nehovorím, ako tá vôňa drží aj na tele.
 Túto zimu som sa dala na kožušinky a v podstate v ničom inom som ani nechodila do mrazov. Nie je nič teplejšie ani pohodlnejšie ako dlhý mäkký a hrejivý kožúšok. Moja zbierka chlpáčov sa rozrástla o tento sivý myší kožíšek :-)
Tenisiek nie je nikdy dosť.
A opäť tenisky Geox, tieto sú darček od tety, ľadvinku som si kupovala v predstihu v Stradivariuse a dosť som rozmýšľala čo k nej budem nosiť. Problém vyriešený. 
Blúzka je zo Zary. Tiež som ju kupovala v Miláne, čisto Versace vzor, ako som si všimla neskôr v butikoch.
Nezanedbávam ani čítanie a najlepšie sa relaxuje na gauči s dobrou knižkou a sviečkou od Yankee Candle. Mimochodom, vonia nádherne.
Dve moje najväčšie lásky na jednej fotke- moja nová Lenovo Yoga, vďaka ktorej už nemám chuť vyhodiť laptop z tretieho poschodia a Kygo a jeho tvorba. Táto kombinácia sa mi osvedčila či už pracujem na pc, alebo behám s handrou po byte. Dokonalý chill :-)


Čo ste si za posledný mesiac kúpili/obľúbili? :-)


9 komentárov

  1. Nádherní oblíbenci. Líbí se mi módní doplňky a tenisky. U Yankee Candle jsem si momentálně oblíbila vůni broskve. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wooow, toľko krásnych kúskov! :)) tá kabelka, sivé tenisky, kožušinky...neviem čo by som si skôr vybrala :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow, tak toho je fakt velmi mnoho! :D asi by mě zajímala tavune ze zary..orchid. pořád nemohu pro sebe najít žádnou vhodnou vůni
    www.libenanovakova.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja asi nejako oblečko čo som si pokúpila, asi nič špeciálne :) ale tá MK kabelka je rozkošná!
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No tak tá kabelka od MK je prenádherná! :) Aj kozmetické puzdro je krásne :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To jsou překrásné oblíbenci, hlavně to máš moc krásně vše nafocené :) moc se mi líbí ta kabelka ♥
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc hezké věcičky :) mě zaujala nejvíce ta kabelečka od MK :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tie Geox kozene boty su nadherne!

    OdpovedaťOdstrániť